♥wELCOME belog cerita tentang zuera!! SELAMAT MEMBACA♥

High Tea At Felda D'Saji

Date : 26 July 2011
Time : 2.00Pm

Assalammualaikum..salam 1Malaysia..
Emm pagi yang indah nie aku ada aktiviti puspanita..Mesyuarat Agung Puspanita 2011/2012. Makanan yang disediakan cukup enak dah macam bulan puasa je aku tengok.. habis acara dalam kul 12.00 tgh hari..

Menu Mesyuarat Agung Puspanita
- Mee soto
- Nasi Impit
- Rendang Ayam
- Mee Hoon Goreng
- Karipap
- Air Teh Tarik
- Air Sirap Limau

dalam kul 2.00pm aku terlibat dengan high tea at felda D'Saji.. aku pegi sana menaiki kereta Mak Ani.. err panas giler kate dia..air cond rosak..err thank lah sbb tumpangkan aku nie..err banyak komplain plk..emm tema kaler merah..err boleh lah baju tue janji ada warna merah.. sampai kat sana dah mcm mesyuarat wanita umno aku tgok.. err makanan dia best sgt..syok..dengan ini aku titipkan gambar masa kat sana k..bye2



Mesyuarat Agung Puspanita




nie time
high tea at felda D'Saji